Uslovi upotrebe za FOCUS Radio Portal

Dobrodošli na FOCUS Radio Portal!

Vaš pristup i upotreba web sajta FOCUS Radia (u daljem tekstu: Portal) podležu sledećim uslovima upotrebe (Uslovi). Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uslove pre korišćenja Portala. Korišćenjem Portala potvrđujete da ste pročitali, razumeli i da se slažete da budete obavezani ovim Uslovima.

1. Opis usluge

FOCUS Radio Portal omogućava korisnicima da slušaju dva kanala FOCUS radija – FOCUS 1 i FOCUS folk, kao i da prate vesti iz različitih oblasti kao što su kultura, zabava, pozorište, muzika, i poslovanje.

2. Autorska prava i korišćenje sadržaja

Sav sadržaj na Portalu, uključujući tekstove, grafike, logotipe, audio i video materijale, zaštićen je autorskim pravima i/ili drugim pravima intelektualne svojine i vlasništvo je FOCUS Radia ili je korišćen uz dozvolu vlasnika prava. Sadržaj je dostupan za vašu ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Svako drugo korišćenje sadržaja, uključujući reprodukciju, modifikaciju, distribuciju, prenos, republikaciju, prikazivanje ili izvođenje, bez prethodnog pisanog odobrenja FOCUS Radia je strogo zabranjeno.

3. Zaštita privatnosti

FOCUS Radio poštuje privatnost svojih korisnika. Molimo vas da pročitate Politiku privatnosti koja objašnjava kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke.

4. Ograničenje odgovornosti

FOCUS Radio nastoji da osigura tačnost i pouzdanost informacija na Portalu, ali ne garantuje njihovu apsolutnu tačnost ili pouzdanost. FOCUS Radio neće biti odgovoran za bilo kakve štete nastale korišćenjem Portala, uključujući, ali ne ograničavajući se na direktne, indirektne, slučajne, posledične štete.

5. Promene uslova

FOCUS Radio zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni ove Uslove bez prethodnog obaveštenja. Vaša kontinuirana upotreba Portala nakon svake promene predstavlja vaše prihvatanje i saglasnost sa izmenjenim Uslovima.

6. Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica vezanih za Uslove upotrebe, molimo vas da kontaktirate FOCUS Radio putem info@focus-radio.com.