U  cilju jačanja kapaciteta naše medijske kuće, trenutno uspostavljamo mrežu partnera i sponzora, koji će nam olakšati naše napore u kreiranju što kvalitetnijeg i sadržajnijeg programa. Našim partnerima i klijentima pripremili smo interesantnu i sadržajnu ponudu marketing usluga. U okviru našeg radija, portala i društvenih mreža, na kojim će FOCUS Radio preduzimati aktivnu ulogu u promovisanju  zabavnog sadržaja, kao i tema koje se tiču šireg društvenog i ekonomskog značaja, rezervisali smo prostor za promociju naših partnera.

Saradnja

Našim partnerima nudimo sledeće maketing usluge:

  • Emitovanje radijskog džingla (reklame) na našem radiju;
  • Direktno uključenje u program, predstavljanje, promociju i podršku Vašim projektima i inicijativama u okviru Vašeg poslovanja;
  • Banner na wwww.FOCUS-radio.com Portalu;
  • Prostor u okviru našeg Newsletter-a, koji će biti prosleđivan na više hiljada adresa svake nedelje;
  • Usluge PR u saradnji sa našim saradnicima i partnerskim kućama;
  • Kreiranje i vođenje marketing kampanja u okviru elektronskih medija.

Nadamo se da Vam je naša ponuda interesantna i da ćete našu kompaniju prepoznati kao pouzdanog partnera, koji Vašem poslovanju i poslovnim akcijama, može doneti veću vidljivost, a kroz to i sticanje konkurentske prednosti.

FOCUS Radio može da se pohvali medijskim sponzorstvom mnogobrojnih festivala kao što su: Gitarijada, Love fest Vrnjačka banja, Aero rock festival, Šabački rock festival,  Foam fest na Adi ciganliji, Beer fest na Ušću, Nišville Međunarodni jazz festival u Nišu, Exit u Novom Sadu i Budvi, koncerta Sećanje na Tomu Zdravkovića, mnogobrojnih humanitarnih koncerata, sportskih događaja i drugih manifestacija.

Bili smo sponzori koncerata poznatih domaćih i stranih zvezda kao što su: Robi Vilijams (Robbie Williams), Enrike Iglesijas (Enrique Iglesias), Željko Bebek, Crvena jabuka, Arsen i prijatelji, Saša Matić, Tropico bend, Prljavo kazalište, Vlada Georgiev  i mnogih drugih izvođača.

Za sve informacije vezane za konkretnu ponudu, molimo Vas da se obratite našoj marketing službi, sledećim putem:

  • Tel: +381 64 033 6543;
  • Email: kristina.madic@FOCUS-radio.com.