Kristina Madić

Glavni i odgovorni urednik

Poštovani,

Dobro došli na  stranice novog FOCUS Radija!

Veliko mi je zadovoljstvo da Vam predstavim naše zabavne i kulturne sadržaje, koji će Vaše raspoloženje iz dana u dan ulepšavati.  Naš tim i veliki broj saradnika i prijatelja novog FOCUS Radija će svakodnevno biti posvećen Vama, kako biste dobili praktične savete i informacije iz najrazličitijih  oblasti kao što su privreda, zdravstvo, moda, kultura, dijaspora, informacione tehnologije, i drugih koje čine sastavni deo našeg društvenog života.

Kroz naš inovativni koncept imaćete priliku da kao slušaoci našeg radija, gledaoci našeg kanala i posetioci našeg portala, učestvujete u kreiranju sadržaja i programa. Najuspešniji u tome, čije sugestije dobiju najviše glasova, biće u prilici da se i sami oprobaju u našem poslu i budu dragi gosti u našim emisijama.

Svaka Vaša pohvala i kritika za nas će biti novi podsticaj da se što više trudimo,  poboljšamo kvalitet i fokus na slušaoce i gledaoce. Interakcija sa Vama biće nam veoma važna kako bismo pronašli najbolji način da steknemo Vaše poverenje, stečeno poverenje opravdamo i postanemo  deo Vaše uspešne svakodnevnice.

Nadamo se da nikada nećete zaboraviti naš moto – „Gde god se nalazite, FOCUS Radio je uvek uz Vas“.

Mi ćemo se potruditi da zaista bude tako.

Srdačno,
Kristina Madić