Kristina_Madic

Kristina Madić

Glavni i odgovorni urednik

Poštovani,

Dobro došli na  stranice novog FOCUS Radija!

Veliko mi je zadovoljstvo da Vam predstavim naše zabavne i kulturne sadržaje, koji će Vaše raspoloženje iz dana u dan ulepšavati.  Naš tim i veliki broj saradnika i prijatelja novog FOCUS Radija će svakodnevno biti posvećen Vama,  kako biste dobili praktične savete i informacije iz najrazličitijih  oblasti kao što su privreda, zdravstvo, moda, kultura, dijaspora, informacione tehnologije, koje čine sastavni deo našeg društvenog života.

Kroz naš inovativni koncept imaćete priliku da kao slušaoci našeg radija, gledaoci našeg kanala i posetioci našeg portala, učestvujete u kreiranju sadržaja i programa. Najuspešniji u tome, čije sugestije dobiju najviše glasova, biće u prilici da se i sami oprobaju u našem poslu i budu dragi gosti u našim emisijama.

Svaka Vaša pohvala i kritika za nas će biti novi podsticaj da se što više trudimo,  poboljšamo kvalitet i fokus na slušaoce i gledaoce. Interakcija sa Vama biće nam veoma važna kako bismo pronašli najbolji način da steknemo Vaše poverenje, stečeno poverenje opravdamo i postanemo  deo Vaše uspešne svakodnevnice.

Nadamo se da nikada nećete zaboraviti naš moto - „Gde god se nalazite, Novi FOCUS Radio je uvek uz Vas".
Mi ćemo se potruditi da zaista bude tako.

Srdačno,
Kristina Madić

focus2

Our Approach

Naš pristup

 

Produkcijski tim FOCUS Radija posvećen je kampanji promovisanja novih medijskih usluga naše kompanije. FOCUS Radio se nalazi u fazi rebrendiranja i širenja svog prisustva, pored radijskog programa i na druge kanale medijskog delovanja. FOCUS Radio kompanija trudiće se da u okviru svojih medijskih inicijativa bude naročito aktivna u kreiranju sadržaja koji imaju društveno  i socijalno razvojni karakter.

Our Story

Sledeći koraci

 

U toku sledećih mesec dana počinje sa radom FOCUS YouTube kanal, na kome će se pored najnovijih spotova popularnih domaćih izvođača, nalaziti podcast radio emisije i TV emisije iz oblasti privrede, kulture i obrazovanja, muzike i zabave, stila života, informacionog društva i dijaspore, koje će biti snimljene u našoj produkciji.