@NewFOCUSRadio
MESEČNI HOROSKOP
24.03.2024. - 23.04.2024.
Pročitajte zanimljive detalje horoskopa za tekući mesec.

Tekst pripremila Dijana Madić,  astrolog, @dijana.astrolog

OVAN
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Osobe rođene u znaku Ovna, mogu imati česte glavobolje, problem sa alergijom i prehladom.

LJUBAV: U narednom periodu, može doći do manjeg nesporazuma sa voljenom osobom. Savet za Ovnove je da se prepuste ljubavi i romantičnim trenucima sa svojim partnerom i da ne obraćaju pažnju na loše reakcije.

POSAO: Osobe rođene u ovom znaku će sve poslove koje su započeli u prethodnih nekoliko meseci, obnoviti i uspešno dovesti do završetka. Naredni period može biti veoma uspešan na poslovnom planu.

BIK
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Savet za pripadnike ovog znaka zodijaka je da se što više odmaraju i konzumiraju voće i povrće.

LJUBAV: Bikovi će u narednom periodu osetiti rasterećenje i veći deo svog slobodnog vremena provodiće sa voljenom osobom i prijateljima.

POSAO: Bikovi ćija je delatnost vezana za medicinu i umetnost, mogu imati veliki uspeh u poslu i značajne rezultate.

BLIZANCI
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Blizanci treba da se opuštaju i da unose laganu hranu, vitamine i minerale. Savet je da unose što više tečnosti, uz kontrolu krvnog pritiska i da uzimaju manje i češće obroke.

LJUBAV: Pripadnici ovog znaka zodijaka non stop će razmišljati o svojim partnerima. Pripadnici ovog znaka i dalje će sanjariti i maštati o idealnoj ljubavnoj vezi.

POSAO: Osobe rođene u ovom znaku, mogu imati mogućnost da realizuju sve poslovne planove, za koje su pomislili da su neostvarivi.

RAK
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednim danima, Rakovi mogu imati stomačne probleme. Savet je da se pažljivo hrane i da izbegavaju alkohol.

LJUBAV: Rakovi će imati česte rasprave sa svojim partnerom. Osobe ovog znaka zodijaka mogu imati razmimoilaženje u mišljenju u odnosu na svoju okolinu.

POSAO: Poslovni partneri iz daleka donose visoke zarade u poslovima. Međutim Rakovi treba da povedu računa da ne dođu u stanje zbunjenosti i da zbog toga naprave pogrešan korak u poslovanju.

LAV
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednom periodu, Lavovi mogu imati problem sa visokim krvnim pritiskom.

LJUBAV: Osobe u znaku Lava biće pomalo nezaintresovane za osobe koje su im bliske, a posebno kada je reč o ljubavnim vezama. Stalna potreba Lavova da budu dominantni, mogu dovesti do situacije da osobe koje vole budu povređene. Savet je da koliko god mogu kontrolišu svoje ponašanje.

POSAO: U narednim danima, osobe rođene u ovom znaku, mogu imati veliki poslovni uspeh i planiraće razvoj već postojećih poslova.

DEVICA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Savet za pripadnike ovog znaka zodijaka je da budu umereni u svojim aktivnostima i ishrani.

LJUBAV: Device će u narednim danima učvrstiti svoju ljubavnu vezu, a slobodni pripadnici ovog znaka zodijaka, započeće zajednički život sa novim partnerom.

POSAO: U narednom periodu, Device će imati nove ponude za posao, a oni poslovi koji su ostali nedovršeni privešće se uspešno kraju. Brige oko poslovanja su nepotrebne, jer je ovo period za ogromne podvige, i sve je usmereno da poslovne ideje budu uspešno realizovane.

VAGA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednim danima, Vage mogu biti previše emotivne. Savet je da zaborave na strah i da pozitivno gledaju na okolinu, bez obzira što su u njihovom životu prisutne stalne turbulencije. Savet je da kontrolišu štitnu žlezdu.

LJUBAV: Ovo je period kada bi pripadnici ovog znaka zodijaka mogli da razmisle o planovima za budućnost, bilo da se oni odnose na već postojeću vezu ili ako je u pitanju nova ljubav.

POSAO: Vage će biti veoma kreativne na poslovnom planu. Uspeh je zagarantovan.

ŠKORPIJA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednom periodu, Škorpije će imati dobro zdravlje. Savet je da konzumiraju zdravu hranu i da se što više upuštaju u laganim šetnjama.

LJUBAV: Osobe rođene u ovom znaku će biti veoma nežne i sa puno razumevanja prema svojoj porodici i prijateljima.

POSAO: U narednim danima, Škorpijw će imati uspešna poslovanja, i to će biti potvrda njihovog vrednog rada i ambicioznosti koju poseduju. Savet je da sve poslovne ponude privedu kraju.

STRELAC
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednom periodu, Strelci mogu imati manjih problema sa alergijom. Savet je što više odmora i konzumirati više vitamina A, C i D.

LJUBAV: Osobe rođene u ovom znaku zodijaka, imaće romantičan period sa svojim partnerima.

POSAO: Strelci će svoje poslove dovršiti uz pomoć svojih prijatelja i na njihovo zadovoljstvo biće odličnih komunikacija i postizanja uspešnih poslovnih dogovora.

JARAC
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Jarčevi mogu imati problem sa žuči, i slabijim varenjem. Savet je što više kuvane hrane i vitamina.

LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka, stalno će flertovati i imati kratkotrajne i prolazne veze. Zauzeti Jarčevi uživaće sa svojim partnerima i trudiće se da učvrste svoju vezu.

POSAO: U narednom periodu, pripadnici ovog znaka zodijaka bi trebalo da privedu kraju sve nedovršene poslove, od kojih mogu imati visoke prihode.

VODOLIJA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Savet Vodolijama je odlazak lekaru specijalisti. Provera štitne žlezde i izbegavati voće koje može izazvati alergijske reakcije, kao što su jagode, maline, kajsije.

LJUBAV: Pripadnici ovog znaka u narednom periodu mogu imati komplikacije u odnosu sa svojim partnerom, koje mogu biti uzrokovane time što će Vodolije donositi brze i agresivne odluke u njihovoj ljubavnoj vezi. Savet je da kontrolišu svoje odluke. Takođe, savetuje se da imaju više razumevanja i vremena za svoje prijatelje.

POSAO: Vodolije čija je delatnost vezana za nekretnine, imaće značajan poslovni uspeh.

RIBE
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Planeta Neptun može da izazove povrememe brze reakcije i nervozu, kod pripadnika ovog znaka zodijaka.

LJUBAV: Osobe rođene u ovom znaku biće potpuno sanjalački okrenute ljubavnim dešavanjima.

POSAO: Osobe ovog znaka zodijaka koje se bave privatnim poslom, mogu očekivati napredovanje u poslu i bolje finansije.