@NewFOCUSRadio
MESEČNI HOROSKOP
24.09.2022. - 23.10.2022.
Pročitajte zanimljive detalje horoskopa za naredni mesec.

Tekst pripremila Dijana Madić,  astrolog, @dijana.astrolog

OVAN
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Pripadnici ovog znaka zodijaka mogu osetiti potpunu regeneraciju organizma. IpAk, savetuje se da pripaze na lakše povrede ramena ili zglobova ruku.

LJUBAV: U narednom periodu, Ovnovi mogu osetiti jake emocije prema osobi iz svoje mladosti.

POSAO: Ovnovi čija je delatnost vezana za sport, konsalting i marketing, mogu imati veliki poslovni uspeh.

BIK
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Savet pripadnicima ovog znaka zodijaka je se čuvaju od prehlada i alergija.

LJUBAV: U narednom periodu, savet Bikovima je da budu mudri i strpljivi u odnosu sa svojim partnerom.

POSAO: Bikovi će dobiti novu, pokretačku snagu u poslovima koji dolaze. Predstaviće se u najboljem svetlu, kako kod kolega, tako i kod svojih poslovnih partnera.

BLIZANCI
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Blizanci mogu osetiti poboljšanje zdravstvenog stanja, i fizičkog i mentalnog.

LJUBAV: Pripadnici ovog znaka zodijaka će naredne dane posvetiti brizi o porodici, prijateljima i voljenoj osobi. Mogući su susreti sa osobama koje nisu videli duže vreme.

POSAO: U narednom periodu, Blizanci čija je delatnost vezana za umetnost, turizam i marketing, mogu imati veliki poslovni uspeh.

RAK
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Rakovi će u narednim danima, voditi računa o svom zdravlju i o načinu ishrane. Savet je da obrate pažnju na imunitet, i da se ne pridržavaju rigoroznih dijeta, jer im mogu umanjiti energiju.

LJUBAV: Pripadnici ovog znaka zodijaka će provoditi vreme u opuštajućoj atmosferi, koja će biti idealna da pored uživanja, analiziraju sve prethodne događaje. Provodiće više vremena sa svojim dragim osobama, u romantičnoj atmosferi.

POSAO: Privatni poslovi mogu doneti Rakovima iznenadne rezultate i prihode. Osobe rođene u ovom znaku, mogu imati veliku podršku od strane svojih zaposlenih za buduće projekte.

LAV
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Savet za pripadnike ovog znaka zodijaka je da kontrolišu krvni pritisak.

LJUBAV: Osobe rođene u ovom znaku, mogu biti romantične i pažljive prema svojim partnerima, kojima će posvetiti najviše svog vremena.

POSAO: U narednom periodu, Lavovi mogu dobiti odlične poslovne ponude, koje će im doneti finansijski dobitak.

DEVICA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Osobe rođene u ovom znaku mogu imati problem sa bubrezima i bolom u grlu.

LJUBAV: U narednom periodu, Device se mogu dvoumiti na koji način da pristupe svojim partnerima.

POSAO: Device čija je delatnost vezana za umetnost i trgovinu, mogu imati veliki poslovni uspeh.

VAGA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Vage će u narednim danima imati manjih problema sa bplom u predelu vrata i grudi- Svoje zdravlje će poboljšati unošenjem namirnica na organskoj bazi.

LJUBAV: Pripadnici ovog znaka zodijaka, na polju ljubavi mogu otpočeti sudbinsku vezu. Vage će uživati u pažnji i blagonaklonom ponašanju svojih partnera.

POSAO: U narednom periodu, Vage će većinu svog vrenmena provoditi u pisanju poezije i romana.

ŠKORPIJA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednim danima, Škorpije mogu imati problem sa kostima i mišićima.

LJUBAV: Škorpije će u narednom periodu imate neprijatne reakcije prema partneru i mogu doći do situacije da ih emotivno povrede.

POSAO: Savet za osobe rođene u znaku Škorpije je da iskoriste svaku priliku koja im se pruža, i da iskoriste svoje vreme da isplaniraju sve što mogu, kako bi dovršili započete poslove.

STRELAC
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Pripadnici ovog znaka zodijaka, mogu imati česte glavobolje i prehladu. Savet je da povedu računa o svom imunitetu i da kontrolišu svoju ishranu.

LJUBAV: Slobodne Strelce očekuje nova iznenadna ljubav. Zauzeti pripadnici ovog znaka zodijakauživaće sa svojim partnerom.

POSAO: Strelci su vredne i ambiciozne ličnosti, tako da ih potreba za uspehom dovede do vrhunskih rezultata. Nema razloga za brigu.

JARAC
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Jarčevi mogu imati problem sa kostima, kožom i može doći do infekcije urinarnarnog trakta.

LJUBAV: Podrška partnera u narednim danima Jarčeve će učiniti veoma zadovoljnim i na taj način će poboljšati svoje emotivno stanje. Nema mesta ljubomori.

POSAO: Savet je da nikada ne odustajete od svojih planova, i nemojte se stalno vraćati na početak. U narednom periodu, moožete dobiti vesti o nasledstvu.

VODOLIJA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Vodolije mogu imati čestu alergiju, prehladu i problem sa štitnom žlezdom.

LJUBAV: U narednim danima, osobe rođene u znaku Vodolije mogu imati stalne dileme, oko vernosti svojih partnera. Savet je da se sami suoče sa problemima.

POSAO: Naredni period može doneti gubitke u poslovanju. Savet za Vodolije je da budu oprezni u svom poslovanju.

RIBE
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Osobe rođene u znaku Riba, mogu osetiti nadutost organizma i bol u grlu. Savet je da kontrolišu vid i da posete lekara specijalistu.

LJUBAV: U narednim danima, Ribe će non stop razmišljati o svojim partnerima. Pripadnici ovog znaka i dalje će sanjariti i maštati o idealnoj ljubavnoj vezi.

POSAO: Ribe će naredni period iskoristiti da naprave budući poslovni plan. Takođe, imaće dobrih poslovnh ideja koje će realizovati do kraja godine.