@NewFOCUSRadio
MESEČNI HOROSKOP
24.08.2021. - 23.09.2021.
Pročitajte zanimljive detalje horoskopa za naredni mesec.

Tekst pripremila Dijana Madić,  astrolog, @dijana.astrolog

OVAN
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednom periodu, Ovnovi mogu osetiti bolove u leđima, i čestu napetost.

LJUBAV: Pripadnici ovog znaka zodijaka, u narednim danima mogu uživati u vremenu provedenim sa svojim partnerom.

POSAO: Ovnovi će u narednom periodu imati odličan uspeh u poslu, dosta predloga i uspešnih ugovora.

BIK
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednom periodu, kod dece može doći do pojave alergije i problema kada su meka tkiva u pitanju. Savet Bikovima je da konzumiraju više tečnosti.

LJUBAV: Osobe rođene u ovom znaku neće imati promena u ljubavnom životu, i neće odustajati od formiranja bračne zajednice sa svojim partnerom.

POSAO: Bikovi će biti veoma uspešni u sferi umetnosti, marketinga i medijskih poslova. Mlađi pripadnici ovog znaka mogli bi da se prijave za modeling i manekenstvo.

BLIZANCI
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednom periodu, Blizanci će imati psihički disbalans. Savet je da se što više opuste, kako ne bi došlo do komplikacija.

LJUBAV: Pripadnici ovog znaka zodijaka non stop će razmišljati o svojim partnerima. Pripadnici ovog znaka i dalje će sanjariti i maštati o idealnoj ljubavnoj vezi.

POSAO: Osobe rođene u ovom znaku koje se bave organizacijom manifestacija, i prezentacijom raznih proizvoda, biće uspešne i više nego što su očekivale.

RAK
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednim danima, Rakovi mogu imati stomačne probleme. Savet je da se pažljivo hrane i da izbegavaju alkohol.

LJUBAV: Osobe rođene u ovom znaku, posvetiće se porodici i najbližim prijateljima.

POSAO: Rakovima će naredni period biti veoma uspešan na poslovnom polju i može doći do stvaranju novih partnerstva, koja će se pretvoriti u odličnu saradnju.

LAV
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Osobe rođene u znaku Lava, treba da se opuštaju i da unose laganu hranu, vitamine i minerale. Savet je da unose što više tečnosti, uz kontrolu krvnog pritiska i da uzimaju manje i češće obroke.

LJUBAV: U narednom periodu, Lavovi će imati manje nesporazume sa svojim partnerima. Savet je da ne budu previše opterećeni sitnicama u svojoj vezi.

POSAO: Pripadnici ovog znaka zodijaka će biti veoma uspešni na poslovnom planu. Lavovi vole da uživaju i da budu opušteni. Savet je da se previše ne opuštaju, već da ovaj period iskoriste za pripremu poslovnih planova, koje će se uspešno ostvariti.

DEVICA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Zdravlje Devica će u narednom periodu zavisiti od njih samih. Savet je da što više odmaraju, da probaju da kontrolišu svoje emocije i da se oslobode napetosti.

LJUBAV: Osobe rođene u ovom znaku neće imati promena u ljubavnom životu, i neće odustajati od formiranja bračne zajednice sa svojim partnerom.

POSAO: Device će u narednom periodu imati odličan uspeh u poslu, dosta predloga i uspešnih ugovora.

VAGA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednom periodu, može doći do pojave alergije i problema kada su meka tkiva u pitanju. Savet Vagama je da čuvaju svoje grlo i da ne preteruju sa stalnim fizičkim aktivnostima.

LJUBAV: Vage će u narednim danima učvrstiti svoju ljubavnu vezu, a slobodni pripadnici ovog znaka zodijaka, započeće zajednički život sa novim partnerom.

POSAO: Pripadnici ovog znaka zodijaka imaće prilike da upoznaju nove poslovne saradnike, koji će uticati na poboljšanje poslovanja njihovih kompanija. Sigurno je da će Vage veoma analitično pristupiti novim predlozima.

ŠKORPIJA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Osobe rođene u ovom znaku mogu imati probleme sa kožom i bolovima u mišićima. Savet je da uzimaju vitamin A, C i jod.

LJUBAV: U narednim danima, ljubav će Škorpijama biti popuno drugačija nego ranije. Konzervativnost u vezama, naklonost prema porodici i nežnost, itekako će prijati pripadnicima ovog znaka zodijaka.

POSAO: U narednom periodu, svi poslovi dostižu uspeh. Finansijski dobici biće vezani sa inostranstvom.

STRELAC
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Savet za pripadnike ovog znaka zodijaka je da posete stomatologa i oftamologa, radi kontrole.

LJUBAV: U narednom periodu, Strelci će biti okupirani porodicom, druženjima i putovanjem. Osobe rođene u ovom znaku ostvariće zanimljive kontakte u njihovom okruženju.

POSAO: Strelci će svoje poslove dovršiti uz pomoć svojih prijatelja i na njihovo zadovoljstvo biće odličnih komunikacija i postizanja uspešnih poslovnih dogovora.

JARAC
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednom periodu, Jarčevi će morati da se fokusiraju na laganiji način života. Iako ih karakteriše izdržljivost, ovo će biti osetljiv period za njihovo zdravlje. Savet je što više odmora, zdrava ishrana i rad na poboljšanju imuniteta.

LJUBAV: Planeta Jupiter kao planeta sreće, tranzitira kroz znak Jarca. Osobe rođene u ovom znaku mogu osetiti optimizam i sigurnost u svojim vezama.

POSAO: Jarćevi će dostići vrhunac svoje karijere i može doći do unapređenja ili potpisivanja poslovnog ugovora koji će im osigurati visoke prihode. Savet je da iskoriste ovaj period, jer će imati veliki uspeh i duplirati zaradu. Moguć je odlazak u inostranstvo sa poslovnim partnerom.

VODOLIJA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednom periodu, Vodolije mogu imati problem sa alergijom i bolovima u grlu. Ovo je period čestih upala, prehlada i gripova. Savet je što više odmora.

LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka non stop će flertovati, do početka septembra meseca, kada će otpočeti novu ljubavnu vezu. Stalna putovanja i romantični trenuci sa dragom osobom.

POSAO: Poslovni poduhvati osoba rođenih u ovom znaku, biće veoma uspešni i nagrađeni priznanjima i finansijskom podrškom.

RIBE
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednim danima, Ribe mogu imati problem sa viškom tečnosti u organizmu. Savet je više odmora.

LJUBAV: Osobe rođene u ovom znaku biće potpuno sanjalački okrenute ljubavnim dešavanjima. Osetiće nostalgiju prema porodici, tako da će ovo stanje, Ribe dovesti do melanholije i suza.

POSAO: Ribe čija je delatnost vezna za umetnost, mogu imati veliki uspeh u svom stvaralaštvu.