@NewFOCUSRadio
MESEČNI HOROSKOP
23.02.2024. - 23.03.2024.
Pročitajte zanimljive detalje horoskopa za tekući mesec.

Tekst pripremila Dijana Madić,  astrolog, @dijana.astrolog

OVAN
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Ovnovi mogu imati problem sa krvnim sudovima. Savet je da posete lekara specijalistu.

LJUBAV: U narednom periodu, može doći do manjeg nesporazuma sa voljenom osobom. Savet za Ovnove je da se prepuste ljubavi i romantičnim trenucima sa svojim partnerom i da ne obraćaju pažnju na loše reakcije.

POSAO: Osobe rođene u ovom znaku, imaće veoma turbulentan poslovni period. Savet je da ne donose svoje odluke na brzinu.

BIK
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednim danima, Bikovi mogu imati problem sa zdravljem. Savet je da promene način ishrane i da konzumiraju što više voća i kuvanog povrća.

LJUBAV: Osobe rođene u ovom znaku mogu imati neprijatnu situaciju sa svojim partnerima ili prijateljima, s obzirom da će dozvoliti da ih prevlada ljubomora i sujeta i da emotivno povrede drage osobe.

POSAO: U narednom periodu, pripadnici ovog znaka zodijaka mogu dobiti odlične poslovne ponude, koje će im doneti finansijski dobitak.

BLIZANCI
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednom periodu, savet Blizancima je da redukuju svoju ishranu i da što više konzumiraju hranu bogatu vitaminima i što više tečnosti. Izbegavajte stresne situacije.

LJUBAV: Pripadnici ovog znaka i dalje će sanjariti i maštati o idealnoj ljubavnoj vezi.

POSAO: Osobe rođene u ovom znaku će sve poslove koje su započeli u prethodnih nekoliko meseci, obnoviti i uspešno dovesti do završetka. Naredni period može biti veoma uspešan na poslovnom planu.

RAK
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednom periodu, Rakovi mogu imati problem sa stomakom, disajnim organima i savet je da povedu računa o ishrani.

LJUBAV: Rakovi će naredne dane posvetiti brizi o porodici, prijateljima i voljenoj osobi. Mogući su susreti sa osobama koje nisu videli duže vreme.

POSAO: Pripadnici ovog znaka zodijaka mogu imati veliki uspeh na poslovnom planu. Doći će do planiranja novih poslovnih poduhvata, koja će imati pozitivan i uspešan ishod.

LAV
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Potreba za stalnom fizičkom aktivnošću, može dovesti Lavove do stanja malaksalosti i osećaja umora. Savet je da ne forsiraju svoj organizam previše, da se što više odmaraju i poboljšaju imunitet.

LJUBAV: Osobe rođene u ovom znaku mogu biti melanholične. Savet je da pokušaju koliko god mogu, da budu pozitivne i da unesu nove romantične trenutke u svoj ljubavni život.

POSAO: Privatni poslovi mogu doneti Lavovima iznenadne rezultate i prihode. Osobe rođene u ovom znaku, mogu imati veliku podršku od strane svojih zaposlenih za buduće projekte.

DEVICA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Device će u narednim danima imati čestu glavobolju koja može izazvati manji problem sa vidom. Savet je odlazak kod lekara specijaliste.

LJUBAV: Osobama rođenim u ovom znaku se savetuje da ne propuste priliku da kroz svoj posao upoznaju osobu, sa kojom mogu provesti romantične trenutke.

POSAO: U narednim danima, Device mogu imati veliki poslovni uspeh i planiraće razvoj već postojećih poslova.

VAGA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: Vage će u narednim danima, voditi računa o svom zdravlju i o načinu ishrane. Savet je da obrate pažnju na imunitet i da se ne pridržavaju rigoroznih dijeta, jer im mogu umanjiti energiju.

LJUBAV: Pažnja i razumevanje od strane partnera, učiniće da se Vage osećaju voljeno i dobiće pozitivnu energiju koju će širiti i na svoju okolinu.

POSAO: U narednom periodu, osobe rođene u ovom znaku će biti izuzetno aktivne na poslovnom planu. Većina pripadnika ovog znaka zodijaka odlučiće da završe dopunske seminarе.

ŠKORPIJA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednom periodu, Škorpije mogu imati promenjivo raspoloženje koje će uticati nepovoljno na njihovo zdravlje. Savet je da se što više opuste i da konzumiraju tečnost.

LJUBAV: Ljubav za osobe rođene u ovom znaku biće na prvom mestu. Njihovi partneri će biti srećni i uživaće u zabavi koju će im pružiti voljena osoba.

POSAO: Pripadnici ovog znaka vole da uživaju i da budu opušteni. Savet je da se previše ne opuštaju, već da ovaj period iskoriste za pripremu poslovnih planova, koje će se uspešno ostvariti.

STRELAC
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednim danima, Strelci mogu osetiti bol u predelu vrata i mogu imati upalu grla. Savet su lagane fizičke aktivbnosti.

LJUBAV: Strelci će u narednom periodu biti spokojni i uživati sa svojim partnerom. Pripadnici ovog znaka, traže mudre i strpljive partnere, koji će umeti da ih poslušaju, uteše i zaštite.

POSAO: Osobe rođene u ovom znaku, mogu imati veliki uspeh na poslovnom planu. Doći će do planiranja novih poslovnih poduhvata, koja će imati pozitivan i uspešan ishod.

JARAC
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednom periodu, Jarčevima se savetuje da svoju energiju usmere u jačanje zdravstvenog stanja. Savetuje se odlazak kod bioenergetičara, kako bi obnovili svoju energiju.

LJUBAV: Podrška partnera u narednim danima Jarčeve će učiniti veoma zadovoljnim i na taj način će poboljšati svoje emotivno stanje.

POSAO: Pripadnici ovog znaka zodijaka imaće prilike da upoznaju nove poslovne saradnike, koji će uticati na poboljšanje poslovanja njihovih kompanija. Sigurno je da će Vodolije veoma analitično pristupiti novim predlozima.

VODOLIJA
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednim danima, Vodolije mogu osetiti prehladu i čestu nervozu. Savet je odmor i lagane šetnje.

LJUBAV: Pripadnici ovog znaka zodijaka, će doživeti ljubav u poslovnom okruženju. Osoba suprotnog pola, biće potpuni magnet za pripadnike ovog znaka zodijaka.

POSAO: Osobe rođene u ovom znaku na poslovnom planu mogu imati veliki uspeh koji im može doneti prihod. Ovaj period je odličan za timski rad sa svojim partnerom, koji može doneti neverovatan uspeh.

RIBE
HOROSKOP
Banner image

ZDRAVLJE: U narednim danima, Ribe mogu biti previše emotivne. Savet je da zaborave na strah i da pozitivno gledaju na okolinu, bez obzira što su u njihovom životu prisutne stalne turbulencije.

LJUBAV: Osobe rođene u ovom znaku, svojim voljenim osobama pružaće ljubav, romantiku i nežnost. Ribe će u narednom periodu pokazati svoju romantičnu stranu, te će njihovi partneri maksimalno uživati.

POSAO: Savet za pripadnike ovog znaka zodijaka je da profesionalno pristupaju svim poslovnim planovima.