@NewFOCUSRadio
GODIŠNJI HOROSKOP
2019. godina
Pročitajte zanimljive detalje horoskopa za 2019. godinu.

KRENITE U NOVE POSLOVNE PODUHVATE I LJUBAVNE AVANTURE HRABRO I BEZ MNOGO RAZMIŠLJANJA.

Tekst pripremila Dijana Madić,  astrolog, @dijana.astrolog

OVAN
HOROSKOP
Banner image

Osobe rođene u znaku Ovna, svoje poslovne odluke donosiće bez mnogo razmišljanja, i to im može otežati odnose u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Može doći do problema sa sinusima i pojava glavobolje. Savetuje se kontrola očnog vida. Nova ljubav u životu Ovnova, može doneti samo ljubomoru od strane novog partnera.

BIK
HOROSKOP
Banner image

U prvoj polovini godine, Bikovi će dobiti inspiraciju za mnoge umetničke aktivnosti. Depresija koja je uglavnom preovladavala u toku 2018. godine, kod osoba rođenih u ovom znaku, polako će prestajati. Osobe koje su u blizini Bikova, imaće veliku pažnju i naklonost osoba ovog znaka, jer će Bikovi čitave godine imati samo jedan plan, da poboljšaju kvalitet i standard života ljudi koji su oko njih i naravno svoj lični život. Osobe rođene u ovom znaku koje se bave socijalno-političkim radom, imaće mogućnost da dobiju unapređenje ili ostvare svoje planove, koje su pripremali pre nekoliko godina. Slobodni Bikovi će upoznati osobu o kojoj su dugo maštali.

BLIZANCI
HOROSKOP
Banner image

Blizanci će na poslovnom planu u narednoj 2019. godini, isključivo raditi ono što vole i dobiće mogućnost da budu na rukovodećim mestima. Zdravlje će biti stabilizovano, ali se savetuju meditacije i odmaranja na mestima koja oni odaberu. Blizanci koji se bave pisanjem i marketingom, imaće veliki uspeh u narednoj godini.

RAK
HOROSKOP
Banner image

Osobe rođene u ovom znaku su velike poete, romantičari, uživaju u putovanjima i veliki su rodoljubi. Rakovima 2019. godina, nosi veliku želju da se posvete svojoj najbližoj rodbini i na taj način od svega nemogućeg stvore moguće, za dalji uspeh. Ovo je sudbinska godina za osobe rođene u ovom znaku, tako da se pripreme za lepa iznenađenja. Savet je da povedu računa o ishrani.

LAV
HOROSKOP
Banner image

Lavovi će u 2019. godini uzdignute glave, proći kroz period sastavljanja životnog mozaika. Moraće da nauče da svoj istaknuti ego što više kontrolišu, najviše sa poslovnim saradnicima, kako ne bi bili pogrešno shvaćeni. Što se zdravlja tiče, savetuje se kontrola srca i krvnih sudova. Moto za ovu godinu je „pametniji popušta“, tako da će mnogi problemi biti rešeni.

DEVICA
HOROSKOP
Banner image

Osobe rođene u znaku Device, imaće povoljan vremenski period tokom čitave 2019. godine. Finansijska situacija biće stabilna, i rešiće se stambeni problemi. Device koje se bave marketingom i menadžerskim poslovima imaće izuzetan uspeh. Emotivnost će biti izražena, a sve Device će pokazati izuzetnu senzibilnost i pažnju prema voljenim osobama. Slobodne Device u 2019. godini, upoznaće novu ljubav. Savet za osobe rođene u ovom znaku je da se što više odmaraju.

VAGA
HOROSKOP
Banner image

Vage će u 2019. godini doživeti promene na svim poljima, a posebno u porodičnim i emotivnim. Uznemirenost može da izazove zbunjujuće reakcije i tako dovede do sukoba, što nije stanje koje Vagama odgovara. Dugi i tolerantni razgovori mogu pomoći da emotivnost i loše psihološko stanje, učine da se Vage lagano vraćaju u stanje normalnog balansa emotivnosti. Savetuje se humanitarni rad sa decom, rad na pozorišnim predstavama, koje će Vagama doneti novu inspiraciju i snagu, kako bi svoje motivacije ostvarili i osećali se zadovoljno.

ŠKORPIJA
HOROSKOP
Banner image

Osobe rođene u znaku Škorpije, u 2019. godini imaće potpuni preokret u pozitivnom smislu, kako po pitanju zdravlja, tako i na poslovnom planu. Škorpije će uspeti da se uzdignu i pobede sve moguće neprijatnosti koje su ih pratile poslednjih dve godine. Osobe rođene u ovom znaku, šta god da zamisle, to će im se i ostvariti, i zbog toga poruka svim osobama sa izraženom Škorpijom u natalnoj karti je da sve što požele, iskreno i kažu. Savet za sve Škorpije je da se odmoraju u banjama.

STRELAC
HOROSKOP
Banner image

Jupiter kao planeta koja vlada osobama rođenim u znaku Strelca, donosi neograničenu sreću i može se reći da donosi visoke uspehe na planu diplomatije, filozofije, kretanja u elitnim krugovima, kao i uspeh kada se radi o umetnosti i dobroj zabavi. Takođe, može doći do odličnih prilika za pravljenje dugoročnih prijateljstva sa osobama koje se bave humanitarnim radom. Strelci će rešiti sve probleme oko stambenog prostora i uvećavanja bogatstva, kao i nasledstva. Osobe rođene u ovom znaku imaće izuzetno veliki uspeh i slavu koja će ih dovesti do takvih pozicija da će moći da donose i bitne odluke. Slobodnim Strelcima će se konačno pružiti prilika da pronađu pravog partnera odnosno partnerku.

JARAC
HOROSKOP
Banner image

Naredna 2019. godina, Jarčevima nosi promene na polju nekretnina i govori o rešavanju stambenog pitanja. Zdravlje će varirati, a posebno treba voditi računa o kostima, koži i zubima. Preporučuje se česta poseta stomatologu. Ljubav će u 2019. godini, slobodnim Jarčevima doneti šansu da upoznaju osobu koje je slična njima, dok će zauzeti Jarčevi ozakoniti svoju vezu i mogu očekivati prinovu u porodici.

VODOLIJA
HOROSKOP
Banner image

Vodolije u 2019. godini očekuje odluka koja će im promeniti u potpunosti sve dosadašnje životne norme. Moguć je odlazak u inostranstvo, i taj put može im doneti kako nove poslovne uspehe, tako i ljubavnu vezu koju su dugo očekivali. Vodolije koje imaju problema sa hroničnim bolestima, savet je da se u 2019. godini, posvete lečenju. Ne treba da se klone alternativne medicine.

RIBE
HOROSKOP
Banner image

Osobe rođene u ovom znaku su večiti sanjari. U narednoj 2019. godini, biće emotivne i stalno će se suočiti sa samoćom. Imaginaran život Riba i zbog toga što 2019. godina nosi mnogim znakovima ostvarenje želja, tako će i osobe ovog znaka u ljubavi imati priliku da ostvare svoja maštanja i romantične planove. Problemi su uglavnom povezani sa psihosomatskim promenama i zbog toga su društvene aktivnosti jedino rešenje za njihovu promenu raspoloženja.